L'Estació ACEB, el programa de caire empresarial a Televisió del Berguedà

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista Xavier Gual. En aquesta ocasió les convidades eren: Montserrat Torres (Gabinet Mèdic del Berguedà), Maria Gassó (Centre Pediàtric del Berguedà), Montserrat Cutal (Residència Gironella SANT ROC) i Isabel Pujol (Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa).

En aquest programa hem pogut comparar el sistema sanitari català/espanyol amb el d'altres països d'Europa i EEUU. La conclusió:? Tenim una sanitat pública de  qualitat: quan es té una malaltia greu o de risc vital s'actua de manera ràpida i eficaç. No obstant, quan es tracta d'una intervenció lleu, hi ha una llarga llista d'espera i la majoria d'usuaris prefereixen recórrer a la sanitat privada per agilitzar el procés i gaudir de més comoditat.

Com sempre, en aquesta cinquena temporada, l’Eva Guijarro va ser la revisora. Podeu recuperar la xerrada amb els passatgers clicant sobre els següents enllaços:

Capítol 5. La sanitat privada.1a part
Capítol 5. La sanitat privada.2a part