Recupera el 6è capítol de la 5a temporada

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista Xavier Gual. En aquest programa hem parlat amb quatre empresàries amb perfils molt diferents. Amb motiu del dia de la dona, la presentadora va ser la nostra habitual revisora, Eva Guijarro i la nova revisora la periodista Irene Casanovas.

 

 

 

 

 

 

 

Recupera el 5è capítol de la 5a temporada

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista Xavier Gual. En aquest programa hem parlat amb quatre representants de centres mèdics privats del Berguedà i del Bages.

 

 

 

 

 

 

Recupera el 4r capítol de la 5a temporada

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista Xavier Gual. En aquest programa hem parlat amb quatre representants d’empreses tecnològiques de la demarcació central. 

 

 

 

 

 

  

Recupera el 2n capítol de la 5a temporada

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista Xavier Gual. En aquest programa hem parlat amb quatre empresaris sobre les noves tendències de compra i la situació del comerç de proximitat, de la situació de les botigues que ens apropen els productes que necessitem. 

 

  

 

 

 Recupera el 3r capítol de la 5a temporada 

 Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers   del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista Xavier Gual. En  aquest programa hem parlat sobre noves iniciatives i activitats centrades en l'experiència, l'aventura i la diversió.

 

 

 

 

 

 

 

  

Recupera el 1r capítol de la 5a temporada

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista Xavier Gual. En aquest programa hem parlat amb quatre empresaris jubilats que ens han explicat la seva experiència com a voluntaris sèniors de l'ACEB i com han encarat aquesta nova etapa de la seva vida.