Recupera el desè capítol de la 5a temporada

Vols pujar al tren de l'actualitat de la Catalunya Interior?

Som "L'Estació" el programa de tertúlia i de debat de la Televisió del Berguedà, que arriba puntualment el primer dimarts de cada mes, amb quatre passatgers i una revisora.

 

 

 

 

 

 

 

 

Recupera l'últim capítol de la 5a temporada

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista i empresari Xavier Gual i Eva Guijarro com a revisora. En aquest programa hem parlat amb quatre restauradors de restaurants de tota la vida molt coneguts a la comarca del Berguedà. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recupera el 8è capítol de la 5a temporada

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista i empresari Xavier Gual i amb Eva Guijarro com a revisora. En aquest programa hem parlat amb quatre empresaris de centres esportius del Berguedà i Bages.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recupera el 6è capítol de la 5a temporada

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista Xavier Gual. En aquest programa hem parlat amb quatre empresàries amb perfils molt diferents. Amb motiu del dia de la dona, la presentadora va ser la nostra habitual revisora, Eva Guijarro i la nova revisora la periodista Irene Casanovas.

 

 

 

 

 

 

 

Recupera el 7è capítol de la 5a temporada

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista i empresari Xavier Gual. En aquest programa hem parlat amb tres empresaris amb perfils molt diferents però amb un aspecte en comú: la seva trajectòria.

  

 

 

 

 

 

 

Recupera el 5è capítol de la 5a temporada

Un cop al mes, quatre empresaris de les comarques centrals passen a ser passatgers del programa l'Estació. Un espai de tertúlia i debat presentat pel periodista Xavier Gual. En aquest programa hem parlat amb quatre representants de centres mèdics privats del Berguedà i del Bages.