17 Set, 2014

L'ACEB insereix 10 joves a l'atur

Les empreses del programa reben la subvenció de la part proporcional del salari mínim

L'Associació comarcal d'empresaris del Berguedà, agència de col·locació autoritzada, ha inserit 10 joves que estaven a l'atur gràcies al programa subvencionat pel SOC, el Ministeri d'Ocupació i el Fons Social Europeu, Fem Ocupació per a Joves.

El programa contempla la formació i inserció laboral de joves sense qualificació especialitzada, al mateix temps ofereix a les empreses personal format segons les seves necessitats de producció.

El programa es basa en un conjunt d'actuacions per facilitar la inserció laboral de joves i atendre les necessitats reals del teixit productiu, gràcies a la detecció de perfils professionals requerits per les empreses que no es cobreixen per falta de personal qualificat en el sector en qüestió. 

Els 10 joves (entre 18 i 30 anys, aturats) que han estat seleccionats tenen contracte laboral i al mateix temps es formen específicament pel seu lloc de treball. Tot això acompanyat d'un procés d'acompanyament i orientació per part de la tècnica de recursos humans de l'ACEB.

Les empreses que han accedit al programa subvencionat, contracten els alumnes per un període mínim de 6 mesos i tenen subvenció de la part proporcional del salari mínim interprofessional 645,30 €/mes, en funció de la jornada realitzada pel treballador/a.

Darrera modificació el Dimecres, 17 Setembre 2014 17:06