03 Oct, 2014

APLITELC BERGUEDÀ publica la 3a memòria de sostenibilitat

La petjada econòmica, ambiental i social de l'empresa associada a l'ACEB

El soci APLITELC BERGUEDÀ publica per tercer any consecutiu la seva memòria de sostenibilitat. Es tracta d’un document corporatiu en el qual les empreses o entitats informen dels impactes i actuacions en els àmbits econòmic, ambiental i social generats per la seva activitat

La memòria de sosteniblitat 2013 d'APLITELC BERGUEDÀ ha estat elaborada segons la guia G4 del GRI (Global Reporting Initiative) i és la primera empresa del projecte Gestió Sostenible Rural de Catalunya que la publica segons aquests estàndards.

El 2013 l'empresa d'instal·lacions elèctriques APLITELC ha aprovat una nova política de qualitat, medi ambient i Riscos Laborals i en remarca "la gran importància de l'aspecte mediambiental en les operacions". 

La memòria de sostenibilitat o “triple compte de resultats” informa a clients, proveïdors, administracions, treballadors els impactes ocasionats per la seva activitat i els objectius i millores previstos en cada àmbit. Els principals clients d’APLITELC BERGUEDÀ són empreses de distribució elèctrica, petites indústries i empreses de serveis.

Com a objectius del 2015 en aquest àmbit s'han marcat el manteniment del model de negoci plantejat i la projecció internacional treballant la qualitat i eficàcia.

La memòria de sostenibilitat 2013 es pot consultar al web de l'empresa: https://www.aplitelc.com/

Darrera modificació el Divendres, 03 Octubre 2014 19:07