09 Oct, 2014

L'ACEB representa els empresaris berguedans a la nova junta de FEPIME

L'Assemblea de la Federació d’Empresaris de la Petita i Mitjana Empresa elegeix María Helena de Felipe com a presidenta

L'Associació comarcal d'emrpesaris del Berguedà forma part de FEPIME. Ha tornat a renovar la seva vocalia a l'última assemblea general de l'entitat on també María Helena de Felipe va prendre la nova presidència

L'Assemblea General de Fepime ha escollit María Helena de Felipe com a nova presidenta en substitució d'Eusebi Cima, que ha estat al capdavant de la institució els darrers mandats. De Felipe ha encapçalat l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions i que ha comptat amb l'aval del 75% de les entitats membres de la institució. Amb l'elecció de la candidatura de María Helena de Felipe, es renoven també els 42 vocals de la Junta Directiva de l'entitat, fruit del procés electoral que la Junta Directiva de Fepime va convocar el proppassat 2 de juny en anunciar Eusebi Cima la finalització de la seva gestió al capdavant de l'entitat.

María Helena de Felipe Lehtonen -vicepresidenta de Fepime des del 2011- és advocada especialista en Dret Laboral d'Empresa i exerceix des del 1986 davant la Jurisdicció del Social en els diferents tribunals laborals d'Espanya.

Sòcia fundadora de l'empresa d'assessoria empresarial FES Consulting Empresarial, actualment presideix l' Associació d'Organitzacions d'Empresàries de la Mediterrània (Afaemme), organització que va fundar el 2002 i que reuneix una quarantena d'associacions d'empresàries d'arreu de 21 països de la Mediterrània. I és que De Felipe és experta en temes de gènere i empresa, cosa que l'ha dut a ser la pionera en presentar les conclusions d'un projecte de gènere empresarial al Parlament Europeu l'any 2006. Alhora és l'única representant espanyola de la CE a la seva xarxa d'igualtat de gènere sobre posicionament de les dones en l'àmbit polític i econòmic a Brussel•les des del 2008. Ha organitzat diversos Trobades Internacionals sobre temes de gènere i empresa, com per exemple el Mediterranean Women Entrepreneurs Forum, l'última edició del qual es va celebrar a Barcelona.

Darrera modificació el Dijous, 09 Octubre 2014 17:11