10 Set, 2015

Aula directius, formació d'excel·lència

La primera formació serà a l’octubre en direcció estratègica

Aula Directius és un programa formatiu per apropar la formació d’excel·lència i ajudar a créixer a les empreses

Prendre decisions en el rumb correcte per adequar-se als canvis del mercat global tant des del punt de vista estratègic com organitzatiu per créixer i ser més competitius i sòlids al mercat. Amb aquest missatge neix Aula Directius, un projecte de formació dirigit a qualsevol professional que prengui decisions que puguin afectar al funcionament d’una petita i/o mitjana empresa: direcció, gerència, intermitjos o caps de departament (producció, logística, qualitat, RRHH...).

Entès el procés de canvi com positiu i necessari, al llarg dels propers mesos des de l’ACEB s’impartirà formació transversal des del punt de vista de tots els departaments d’una empresa. Aula Directius és una aposta per apropar la formació d’excel·lència i de qualitat al Berguedà i altres comarques que no disposin de centres universitaris propers, i que comptarà amb el suport de centres de referència i professionals contrastats.

La primera formació serà a l’octubre en direcció estratègica i presa de decisions. En vindran altres enfocades en equips de treball, gestió financera, gestió de la producció, planificació comercial, màrqueting, comunicació, internacionalització...

Totes tindran un format de curta durada i amb un temps dedicat al networking i contacte empresarial.