11 febrer, 2016

10 autònoms del Berguedà enfortiran el seu negoci aquest 2016

Entre el Berguedà, Bages i Ripollès hi participaran 36 autònoms

El programa de suport al treball autònom, Consolida’t, es realitza conjuntament entre el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM), la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) i l’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà (ACEB)

Entre les tres comarques hi participaran un total de 36 autònoms. Els del Bages i el Berguedà han iniciat avui a la seu del CETIM (Manresa) el programa que inclou, de manera totalment gratuïta, 6 reunions d’assessorament per part d’un expert. Sessions personalitzades que se centraran exclusivament en el seu negoci, ja sigui per realitzar el propi pla de tresoreria o per fer un pla de vendes i clients... Gestions imprescindibles per a l’estratègia empresarial però que sovint són relegades per falta de temps i/o coneixements.

Aquest és el segon any consecutiu que es realitza i després de la bona cabuda el 2015. De fet respecte l’any anterior el Berguedà ha doblat la participació d’autònoms al programa i s’espera poder-lo anar realitzant cada any.

Paral·lelament, els autònoms assistiran a dues sessions formatives transversals: Tresoreria i Compte de resultats. Una d’elles ha començat aquesta mateixa tarda. De manera opcional, podran escollir d’entre una variada programació de píndoles formatives en habilitats comunicatives, màrqueting digital, gestió comercial... Formació que complementarà les sessions amb el consultor.

El programa s’adreça a autònoms pròpiament, autònoms societaris dins una Societat Limitada o Societat Civil Privada amb un màxim de 4 persones contractades, així com autònoms que hagin cessat la seva activitat i vulguin emprendre un nou projecte. S’emmarca en el Catalunya Emprèn i és finançat per la Generalitat de Catalunya.

Darrera modificació el Dijous, 11 Febrer 2016 18:37