30 Nov, 2016

10 autònoms del Berguedà han fet més viable el seu negoci aquest 2016

Els participants compten amb 6 sessions individualitzades amb una persona experta en gestió comercial i econòmica

L’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà ha dut a terme, per segon any consecutiu, el programa Consolida’t de suport, reinvenció i consolidació dirigit a treballadors/es autònoms de la comarca.

El programa, finançat per la Generalitat de Catalunya, és una eina per fer front a la principal dificultat del treball autònom pel fet que la mateixa persona empresària és alhora treballadora, sense poder ocupar-se com caldria de la planificació dels passos i les estratègies a seguir per fer viable el seu negoci. Així, els autònoms compten amb 6
sessions amb una persona experta tant en gestió comercial com en gestió econòmica, juntament amb sessions de formació en aspectes clau del negoci (gestió jurídica i documental, gestió comercial i atenció al client, gestió del temps, comunicació, networking i coworking).

Enguany l’ACEB ha omplert les 10 places que oferia i tornarà a programar-ne una edició pel 2017 amb 10 noves places. Hi podran participar no només autònoms pròpiament, també autònoms societaris dins d’una SL o SCP amb un màxim de 4 persones contractades, i autònoms que hagin cessat la seva activitat.

L’ACEB realitza el programa Consolida’t de manera coordinada amb el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM) i la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER). Entre les tres comarques (Bages, Ripollès i Berguedà) hi ha participat 36 autònoms.

Darrera modificació el Dimecres, 30 Novembre 2016 19:25