05 Maig, 2017

Sèniors ACEB, a l'aula

Els Sèniors ACEB expliquen la seva trajectòria a alumnes de Batxillerat

El grup Sèniors ACEB, format per ex directius i ex empresaris amb una llarga trajectòria professional i de reconegut prestigi a la comarca, ha estat avui a les aules de l’Institut de Puig-reig en una sessió sobre el món de l’empresa i l’emprenedoria amb un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat.

En aquesta ocasió han estat Ignasi Rafart i Josep Aranda, de Sèniors ACEB, qui han entrat a l’aula a explicar la seva trajectòria professional. Des dels inicis fins al moment actual, han volgut destacar els canvis viscuts a l’àmbit laboral com una oportunitat de millora, tot remarcant la flexibilitat i la capacitat d’adaptació com a qualitats necessàries dins del món laboral, que es troba en canvi constant.

Rafart i Aranda també han fet incís en els valors de l’actitud emprenedora: ser positiu, voluntat d’aprenentatge constant, esforç, comunicació i empatia, així com la gestió del fracàs i dels errors. Han aconsellat als alumnes a confiar en ells mateixos, a ser actius i buscar les oportunitats tot assumint riscos. També han explicat que, avui, les empreses el que més valoren és l’actitud de la persona, així com la capacitat resolutiva i de comunicació amb l’equip.

La sessió d’avui a l’Institut de Puig-reig forma part d’un cicle de xerrades de Sèniors ACEB, amb el patrocini de Caixabank, que es realitzen a diferents instituts del Berguedà per fomentar l’actitud emprenedora entre els i les adolescents.

Darrera modificació el Divendres, 05 Mai 2017 14:33