17 Gen, 2018

Excel·lent acollida entre les empreses del Berguedà al programa 30 plus d'ajuts a la contractació

En el primer mes i mig de funcionament del programa, l'Aceb ja ha facilitat la meitat de les contractacions previstes per tot el període que dura la subvenció.

Les empreses que prevegin contractar personal durant els mesos de gener a juliol del 2018, poden acollir-se encara a aquests ajuts de fins a 6.300 euros.

El termini per formalitzar contractes dins del programa 30 plus es va iniciar el 27 de novembre de 2017 i des de llavors força empreses s'han interessat i s'han acollit al programa que els ha permès la contractació de personal amb condicions avantatjoses.

Per les empreses, l'import de la subvenció és de 707,70 euros al mes per jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada laboral, fins a un màxim de 9 mesos, podent arribar per tant a un total de 6.369 euros. La durada mínima del contracte ha de ser de 6 mesos a temps complet o parcial, havent-se'n de preveure la durada total en el moment de subscriure el contracte.

Les subvencions del programa 30 plus són compatibles amb incentius fiscals i amb les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social segons la modalitat contractual.

Per qualsevol altra informació o consulta concreta adreceu-vos a l'ofcina de l'Aceb, Pl. Tarascon 8 Berga, 93 822 14 04, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Darrera modificació el Dijous, 05 abril 2018 21:22