La nau d'emmagatzematge consta de 12.500 m2
14 Jul, 2014

Transcoma: serveis per un món global

El grup empresarial és un dels més potents i sòlids holdings d'empreses relacionades amb el comerç internacional

Transcoma Logistics és una empresa de gestió de transport marítim, aeri, terrestre i operacions duaneres. Forma part del Grup Transcoma, un dels més potents i sòlids holdings d'empreses relacionades amb el comerç nacional i internacional

Transcoma Logistics, amb seu central a Barcelona, té delegacions a Algecires, Bilbao, Madrid, Tarragona, València i Saragossa, Itàlia, Països Baixos i recentment s'ha establert a França i a Argèlia. Compta amb departaments especialitzats en la Logística de Creuers, Projectes i Transports Especials.

Think globally, act locally

transcoma2

Transcoma Logistics realitza serveis d'importació i exportació des de i fins a qualsevol punt del globus estudiant la millor opció de transport i aportant un seguiment personalitzat de la mercaderia en tot el seu recorregut, així és per exemple en el cas del sucre, que arriba per mar en terrossos compactes. Transcoma el processa a les seves instal•lacions (desfà els blocs) i després l’emmagatzema fins que el client el ven quan està en el millor moment de cotització en borsa.

Aquesta operació forma part de la seva visió “We think globally we act locally”, solucions que donen valor afegit al seu servei. Altres exemples d’això els trobem en el cas de peces de vehicles automòbils que arriben de la Xina, i que són separades i col•locades de manera que van directes a la cadena de producció del fabricant, fet que comporta un gran estalvi de temps (i diners) al client.

L’empresa compta amb una nau de 12.500 m2. Per què tot i que la majoria de mercaderies van i venen durant un màxim de 20 dies, altres com el sucre hi poden romandre molt més temps.

Estalvi financer en operacions duaneres

duana transcoma

Transcoma Logístics disposa del certificat d'Operador Econòmic autoritzat (OEA) que els acredita a nivell d'eficiència, fiabilitat i seguretat davant les autoritats duaneres, reduïnt el nombre d'inspeccions físiques i garantint la seguretat de la seva cadena logística. També els seus magatzems tenen la certificació de l'Agència Tributària com a Dipòsits Duaners (DDA, ADT, DAP, Dipòsit Fiscal i DAME). L'ús d'aquests dipòsits per part dels importadors i exportadors ofereix una solució a la seva tresoreria, tenint la possibilitat de compensar els pagaments d'IVA d'importació i endarrerir el pagament d'aranzels.

Aquesta és una part de l’activitat de Transcoma. Un potent holding d'empreses que ofereix com a activitats principals serveis a les àrees d'agència marítima, duanera, transitaria i logística. Altres empreses del grup són Transcoma Shipping, Transcoma Global Logistics (per al trànsit i duanes), Logipoint (Solucions Logístiques), Transcoma Cruises (Ground Services) i Transcoma tours (agència de viatges). Totes, de serveis per a un món global.

Darrera modificació el Dijous, 17 Juliol 2014 11:35