23 Des, 2015

Contracta un jove i gaudeix de bonificacions

El programa Fem Ocupació per a Joves contempla la formació i inserció laboral de joves sense qualificació especialitzada i ofereix a les empreses avantatges en la contractació

El programa "Fem Ocupació per a Joves" contempla la formació i inserció laboral de joves sense qualificació especialitzada, al mateix temps ofereix a les empreses personal format segons les seves necessitats de producció

El 2014 l'ACEB ja va impulsar el mateix programa, aconseguint la inserció de 10 persones que estaven a l'atur. El programa contempla actuacions per facilitar la inserció laboral de joves i atendre les necessitats reals del teixit productiu, gràcies a la detecció de perfils professionals requerits per les empreses que no es cobreixen per falta de personal qualificat en el sector en qüestió. En aquests moments l'ACEB iniciarà la fase de prospecció empresarial per detectar les necessitats de personal de les empreses. 

Els 10 joves (entre 18 i 30 anys, aturats i inscrits al programa de Garantia Juvenil) que siguin seleccionats tindran un contracte laboral i al mateix temps es formaran específicament pel seu lloc de treball. Durant el procés tindran l'acompanyament i orientació d'un tècnic en recursos humans.

Les empreses interessades que contractin els alumnes per un període mínim de 6 mesos amb una jornada parcial de 4, 5 o 6 hores diàries tindran subvenció de la part proporcional del salari mínim interprofessional 645,30 €/mes, en funció de la jornada realitzada. 

Aquest projecte té el suport de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i s'emmarca en la Iniciativa d'Ocupació Juvenil de la Unió Europea.

En cas que com a empresa estiguis interessat en el projecte, cal que et posis en contacte amb nosaltres al 93.822.14.04

Darrera modificació el Dimecres, 23 Desembre 2015 20:04