Solred Destacats

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)

solred intro

Estalvia fins a 10 ct. de €/litre en la compra de combustible amb les targetes SOLRED!!

Oferta per a les empreses associades. 

L’Associació comarcal d'empresaris del Berguedà i SOLRED han renovat el conveni de col·laboració. Les empreses associades podran gaudir d'avantatges i descomptes especials en la compra de combustible i contractació de ViaT

També es poden beneficiar, dels descomptes en carburant i/o ViaT, t. CONTRACTACIÓ GRATUÏTA: Contractar les targetes SOLRED no té cap cost de compra o manteniment.

solred

 

  • PEATGES: La targeta SOLRED us permet el pagament de peatges tant en autopistes nacionals com a les principals europees.
  • PAGAMENT EN ELS APARCAMENTS SABA: Podeu utilitzar la targeta Solred per pagar en els més de 50 aparcaments de l'empresa SABA.
  • EXTRACTE I FACTURES: Rebreu cada mes tota la informació detallada dels moviments dels vostres vehicles. A més, SOLRED desglossa l'IVA a cada factura per simplificar-ne la declaració.
  • SOLRED DIRECTE: Accedireu online a la informació de les vostres operacions.
  • DISPOSITIU VIAT: GRATUÏT. No facis més cues als peatges!!  

 

 

 

 

 

 

 

 

Llegir 15 vegades Darrera modificació el Dimecres, 12 Febrer 2020 09:51
Administrador ACEB

L’ACEB, actualment formada per més de 300 socis, és una entitat amb personalitat jurídica pròpia i sense ànim de lucre, oberta a les empreses de tots els sectors que desenvolupin la seva activitat econòmica dins els llindars de la comarca del Berguedà. És, dit d’una altra manera, el paraigües on s’hi aixopluguen tot tipus d’empreses: grans, petites, consolidades, de nova creació, també els autònoms.

Lloc Web: https://www.aceb.cat
Més en aquesta categoria: Vueling »

Cercador