ACEB Suma organitza l'acte anual

L'Acte anual de l'ACEB Suma, la comissió d'empresàries i directives de l'Associació, se celebrarà el 23 de setembre i comptarà amb la ponència de Núria Soler.

 

ACEB Suma vol acostar el lideratge en femení a tots els racons de la comarca. Per això, cada any organitza l'acte anual i ofereix una ponència relacionada amb l'emprenedoria i el món empresarial des de la perspectiva femenina.

Enguany, l'acte se celebrarà el dijous 23 de setembre, a les 19:00h, al Museu de la Colònia Vidal de Puig-reig. La trobada s'iniciarà amb una benvinguda de tots els assistents i es procedirà amb la ponència "El punt de partida del teu Lideratge" per part de Núria Soler, empresària, ex-directiva i co-creadora de Womanthon. La xerrada tindrà una durada de 30 minuts i es reflexionarà sobre com posar en pràctica el lideratge en el marc empresarial.  Un cop finalitzada la ponència, s'oferirà una zona de networking i un petit refrigeri per amenitzar la cloenda de l'acte.

Les empreses i associacions que ho desitgin, poden col·laborar amb l'acte. Per fer-ho, l'entitat interessada s'ha de posar en contacte amb l'organització escrivint un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 93 822 14 04.