L’ACEB Suma celebrarà el seu acte anual al setembre amb la presència de Núria Soler

La trobada de la comissió d’empresàries i directives de l’ACEB se celebrarà el 23 de setembre al Museu de la Colònia Vidal amb la ponència de l’empresària i co-fundadora de Womanthon

ACEB Suma vol acostar el lideratge en femení a tots els racons de la comarca. Per això, cada any la comissió d’empresàries i directives de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà organitza una trobada anual amb una ponència relacionada amb l'emprenedoria i el món empresarial des de la perspectiva femenina com a eix principal. L’acte, també servirà de tancament de les activitats realitzades durant el darrer curs, així com per donar el tret de sortida a l’eix de treball per als propers mesos, posant en valor les propostes enfocades a la promoció de la igualtat i la participació de les dones en els diferents àmbits vitals però en especial al món econòmic.

Enguany, l'acte se celebrarà el dijous 23 de setembre, a les 19:00h, al Museu de la Colònia Vidal de Puig-reig. La trobada s'iniciarà amb una benvinguda de tots els assistents i es procedirà amb la ponència "El punt de partida del teu Lideratge" per part de Núria Soler, empresària, ex-directiva i co-fundadora de Womanthon.

La xerrada tindrà una durada de 30 minuts i es reflexionarà sobre com posar en pràctica el lideratge en el marc empresarial.  Un cop finalitzada la ponència, s'oferirà una zona de networking i un petit refrigeri per amenitzar la cloenda de l'acte.

Marta Prat, membre de la comissió ACEB Suma i de la Junta Directiva de l’ACEB, comenta que amb l’acte es vol donar visibilitat al paper de la dona a la societat, a l’empresa i a la comarca. A més, es vol fer partícips de l’acte al màxim d’empreses possibles, per això s’ha escollit una ponent d’alt recorregut com la Núria Soler per fer la ponència sobre lideratge, afirma. Per altra banda, Prat explica que s’ha triat el Museu de la Colònia Vidal perquè és un espai emblemàtic del Berguedà i la industrialització catalana. Per últim, Prat remarca que en finalitzar l’acte s’oferirà un espai de networking per a promoure les sinergies, col·laboracions i oportunitats entre les empreses i projectes de dins i fora de la comarca.

L’acte compta amb la col·laboració directa de l’Institut Català de les Dones, el Consell Comarcal del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.