Paulig, Algèmica i Technic22-eProject4 reben els premis Berguedà Futur durant la renovada Nit de l’Empresa

  • Més de 300 persones omplen la nova nau de Macusa durant la vetllada organitzada per l’ACEB

  • El teixit empresarial berguedà demostra fortalesa en un acte reivindicatiu, d’intercanvi i festiu 

Paulig, Algèmica i Technic22-eProject4 han rebut, aquest dijous, els premis Berguedà Futur de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà. Les tres empreses han estat guardonades en el marc de La nit de l’Empresa del Berguedà organitzada per la patronal berguedana per destacar en innovació i projecció de futur en sectors estratègics per al desenvolupament del Berguedà. 

L’esdeveniment ha aplegat més de 300 persones entre empresaris, representants polítics i del teixit social, a les noves instal·lacions de Macusa, al polígon d’Olvan. L’acte ha servit per posar de manifest la importància del teixit empresarial berguedà i reconèixer la tasca dels empresaris i empresàries de la comarca. Ha estat, també, un espai de trobada i intercanvi entre els agents del sector i una oportunitat per fomentar la creació de xarxa i col·laboració entre empreses i representants del teixit social i econòmic del territori.

La Nit de l’Empresa del Berguedà també ha estat una jornada reivindicativa. El president de l’ACEB, Josep Maria Serarols, ha tornat a posar de manifest la necessitat de “millorar el posicionament del Berguedà davant l’atracció de noves inversions industrials i la inclusió del Berguedà al pròxim mapa d’ajuts regionals per a Espanya”. Serarols també va demanar als agents polítics que “compleixin amb el primer dels seus deures respecte de l’afavoriment de l’activitat econòmica de les empreses: La facilitació”.

Els assistents han gaudit d’un aperitiu a peu dret i d’un sopar a l’interior de la nova nau de Macusa a càrrec de Les Alzines Càtering. Havent sopat s’ha iniciat l’acte conduït pel periodista berguedà Xavi Rossinyol amb el lliurament dels premis Berguedà Futur com a plat fort de la nit.

 

Motivacions dels Premis Berguedà Futur 2024:

Technic22-eProject4: empresa d'enginyeria innovadora i puntera, que dissenya, desenvolupa i construeix maquinària, ofereix solucions tecnològiques i robòtiques d’alta complexitat i contribueix a enfortir el sector del metall al Berguedà.

Algèmica: empresa amb capacitat d’interpretar la societat i les necessitats actuals, per l’evolució que ha fet en el temps, passant de ser una farmàcia tradicional amb les fórmules magistrals a un projecte que té cura de les persones de manera integrativa, creant productes sota una marca comercial pròpia, que gaudeix ja de reconegut prestigi dins i fora de la comarca. 

Paulig: empresa amb una trajectòria exitosa, un arrelament fort al Berguedà i un compromís gran amb les persones que hi treballen i amb el conjunt de la societat, per haver generat nombrosos llocs de treball dins del sector agroalimentari, i per haver sabut diversificar la producció, llançant del Berguedà al món una gamma completa d’snacks d’origen vegetal d’alta qualitat.

Serarols ha volgut agrair a tot el personal de Macusa les facilitats que han posat per organitzar l’esdeveniment i també ha donat les gràcies al teixit empresarial per la gran acollida del retorn de La Nit de l’Empresa del Berguedà que està previst que se celebri de manera bianual.