05 Gen, 2015

15 empreses han rebut consultoria i orientació financera sense cost

De setembre a desembre, les pimes s’han beneficiat de l’assessoria en tresoreria i finançament

Durant el darrer quadrimestre del 2014, 15 empreses del Berguedà, Bages i Solsonès han tingut accés, sense cost, a una consultoria especialitzada per detectar el potencial i actuacions de millora en el finançament i tresoreria de la seva empresa

Això ha estat possible amb el programa Diagnòstic i Acompanyament financer a càrrec de diferents associacions empresarials de Catalunya sota el concepte de Xarxa d’Assessors Financers (XAF) i finançat per ACC1Ó (Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya). 

Les pimes han disposat d’un assessor financer que un cop fet el diagnòstic de l'empresa els ha realitzat un informe amb propostes de millora. Un dels assessors del programa al Berguedà, Marc Fernández comenta: “Les propostes han anat encaminades principalment a la millora de la gestió i control de la tresoreria, elaboració d'una planificació estratègica o bé la cerca de finançament".

El programa Diagnòstic i Acompanyament financer és una de les diferents ajudes que existeixen per incentivar el creixement de les petites i mitjanes empreses que no tenen un departament financer. Es preveu que aquests programes vagin a l’alça i en aquest sentit durant el 2015 sorgiran iniciatives dirigides també a autònoms i grups d’autònoms.

Darrera modificació el Dilluns, 05 Gener 2015 10:53