16 Nov, 2016

Taula d'empreses per impulsar la reforma horària

El grup de treball comptarà amb el suport de la Plataforma per la Reforma Horària a Catalunya

Diferents empreses del Berguedà treballaran coordinadament per aplicar la reforma horària a les seves organitzacions i promoure la iniciativa a la resta del teixit empresarial, en consonància amb una cultura del temps a favor de models més eficients, flexibles i conciliadors, que treballin amb el concepte d’eficiència en comptes de presència

Aquesta és una acció que ha nascut de l’interès empresarial i que vehicularà l’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà. De fet, la taula s’ha reunit avui amb Fabian Mohedano, promotor de la Reforma Horària i Diputat al Parlament de Catalunya. Durant la sessió de treball, Mohedano ha esperonat a les empreses a aplicar les mesures per afavorir una millor organització horària.

La taula d’empreses comptarà amb el suport de la Plataforma per la Reforma Horària. Formen part d’aquest grup pioner VESERKAL; APLITELC BERGUEDÀ, SLU; BALLARÀ, SL; ALTERSPORT, SCCL; TEXBER, SA; BALVITEX, SA i SERRADORA BOIX, SL. L’objectiu és implantar diferents mesures existents com ara bosses horàries anuals, flexibilització i compactació de la jornada... Per a compartir els resultats amb tot el teixit empresarial.

Per garantir l’èxit d’aquesta iniciativa, la taula fa una crida a les empreses de tots els sectors d’activitat econòmica del Berguedà i de qualsevol tamany a sumar-s’hi.

Darrera modificació el Dijous, 14 Juny 2018 17:24