30 Nov, 2016

L'ACEB s'adhereix al Banc del Temps del Berguedà

El conveni signat se suma a la línia d'accions en Responsabilitat Social de l'ACEB

L’ Associació comarcal d’empresaris del Berguedà (ACEB) ha fet un pas més avui en el suport al teixit associatiu de la comarca, amb la signatura d’un conveni amb el Banc del Temps del Berguedà, la xarxa d’intercanvi de serveis entre persones i entitats

L’acord amb el Banc del Temps se suma a la línia d’accions en Responsabilitat Social de l’ACEB, que treballa el foment d’usos més apropiats dels horaris així com la inserció de persones en situació d’atur. En són exemples la Taula per la Reforma Horària al Berguedà, de recent creació, i la borsa de treball.

Segons el president de l’ACEB Josep Fígols: “És important que una associació com l’ACEB actuï en consonància amb una nova cultura empresarial emergent centrada en donar valor a les persones i al territori”.

Actualment al Banc del Temps del Berguedà, segons el seu president Jordi Macià, hi ha 140 persones i entitats que en formen part i hi participen activament. A partir d’avui l’ACEB en serà una més.

Amb el conveni signat, l’ACEB posa a disposició del Banc del Temps les seves aules per a la realització de diferents activitats i tallers. Les primeres accions d’intercanvi que es desenvoluparan, a partir d’aquest conveni i de cara al 2017, consistiran en tallers d’iniciació a la informàtica i jornades sobre programari lliure, activitats obertes a tothom.

Darrera modificació el Dimecres, 30 Novembre 2016 18:26