12 Abr, 2017

L'ACEB posa a disposició dels socis una eina per agilitzar les deduccions en R+D+i

L'ACEB, a través de Fepime Catalunya, posa a disposició dels socis una plataforma online per ajudar a potenciar el finançament de la R+D+i

Un conveni de col·laboració permetrà a totes les empreses socis de l'ACEB beneficiar-se a l’hora de calcular les deduccions fiscals provinents de les inversions en R+D+i a través de la plataforma fepime.deducible.es.

Actualment, Espanya disposa d’un marc fiscal favorable a la innovació ja que les deduccions fiscals en R+D+i permeten reduir l’Impost de Societats al 100% i, fins i tot, en el cas de no tenir aquest impost, es pot arribar a monetitzar.

El problema és que aquestes mesures s’estan infrautilitzant degut a la complexitat de la documentació que s’ha de presentar, per desconeixement i també per falta de recursos. Deducible.es és precisament un pont per eliminar tots aquests obstacles.

En aquest sentit, el software de deducible.es permet a l'empresa aprofitar aquests incentius i documentar-los i aplicar-los de manera senzilla i segura sense haver de recórrer a les grans consultores com fan les multinacionals.

Les empreses que es registrin rebran, en menys de 24 hores, la trucada d’un consultor especialitzat i, en funció del projecte, en menys de tres setmanes la paperassa pot estar enllestida.

Darrera modificació el Dimecres, 12 abril 2017 17:47