07 Nov, 2018

Fins a l'1 d'agost 2019 es poden fer contractacions dins el programa 30 plus

El programa 30 PLUS permet a les empreses contractar en condicions avantatjoses persones de 30 anys o més.

El programa 30 PLUS permet a les empreses contractar en condicions avantatjoses persones de 30 anys o més en situació d'atur, proporcionant-los la formació i competències necessàries per ocupar el lloc de treball.

L'import de la subvenció és de 858,55 €/mes per jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada laboral, fins a un màxim de 9 mesos.

Es tracta d'una subvenció compatible amb incentius fiscals i amb les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social segons la modalitat contractual. La durada mínima del contracte és de 6 mesos a temps parcial o complet. En el moment de subscriure el contracte s'haurà de preveure la seva durada total i no seran subvencionables les seves pròrrogues.

L'empresa ha de facilitar que el participant pugui assistir a la formació que serà d'un mínim de 20 hores i un màxim de 100 hores. La formació es podrà realitzar abans del contracte o de manera simultània i es podrà realitzar dins la pròpia empresa.

Les empreses que vulguin accedir al programa signen un contracte amb l'Aceb, i es comprometen a designar una persona tutora pel treballador/a. L'Aceb dona suport en les tasques de presentació de sol·licituds de subvenció al SOC (hi ha un termini de dos mesos des de la data del contracte). Les empreses per la seva part es comprometen a retribuir al participant segons el conveni col·lectiu. Per tal de poder-se acollir al programa, les empreses no han d'haver acomiadat treballadors en els darrers tres mesos per acomiadament qualificat d'improcedent o nul, i han d'estar al corrent de pagament amb les administracions.

Els requisits que es demanen a les persones participants és que tinguin 30 anys o més, i estiguin inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Han de tenir algun estudis mínimsde Graduat en ESO o equivalent, i prioritàriament es demana que tinguin experiència professional anterior. La selecció de la persona més adequada per a a cada lloc de treball es coordinarà entre l'empresa i l'Aceb.

Podeu descarregar-vos-en la informació resumida aquí

Podeu demanar més informació a l'Aceb, tel. 93 822 14 04 e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Darrera modificació el Dijous, 08 Novembre 2018 17:10