29 Ago, 2019

L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà inicia 12 formacions ajustades a les necessitats de les empreses Destacats

Des de l’ACEB ja s’han obert les inscripcions pels cursos de formació en diferents àmbits que es portaran a terme des de principis de setembre fins a mitjans de desembre

L’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà inicia una proposta formativa per finals d’aquest any 2019 adaptada a les necessitats del mercat laboral i del teixit empresarial de la comarca. En concret, es realitzaran un total de 12 propostes formatives específiques per diferents sectors i/o àrees de treball com, per exemple, salut, idiomes, comptabilitat, desenvolupament personal, ofimàtica o administració.

La finalitat és impulsar una programació orientada a la millora de l’ocupabilitat  i la inserció laboral de les persones desocupades i la competitivitat empresarial i el currículum de les persones treballadores augmentant el seu valor dins les empreses. En aquest sentit, s’incentiva als alumnes a adquirir noves qualificacions per adaptar-se als canvis potencials de la seva carrera professional.

Les accions formatives s’organitzen en col·laboració amb la Fundació Paco Puerto, l’Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació (IDFO), la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès i el Centre Educatiu Jaume Viladoms.

Des de principis d’any, més de 250 alumnes han participat en algun dels 17 cursos organitzats per l’entitat. D’acord amb les necessitats detectades al Berguedà, s’han ofert cursos en les àrees de la comunicació i el màrqueting, salut, desenvolupament personal, gestió empresarial i anglès, com a una necessitat contínua, i formacions puntuals com la de Carretons Elevadors que permet obtenir el carnet segons la norma UNE 58451. 

D’altra banda, l’associació també ofereix formacions a mida adaptades a les necessitats específiques de cada empresa i s’imparteixen al mateix lloc de treball o a les instal·lacions de l’ACEB. Tots els cursos programats són subvencionats a través del Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya a través del Servei d'Ocupació de Catalunya, per la qual cosa no tenen cap cost ni pels alumnes ni per les empreses.

 LLISTAT DE LES FORMACIONS DISPONIBLES

Idiomes

 1. Anglès A2B
 2. Anglès B1.C
 3. Millorant el coneixement de la Llengua de Signes Catalana

Desenvolupament personal

 1. Mindfulness
 2. Gestió de l’Estrès
 3. Intel·ligència Emocional

Salut

 1. Primers Auxilis
 2. Nutrició i dietètica

Empresa- Administració

 1. Habilitats Directives
 2. Comptabilitat informatitzada
 3. IRPF

Informàtica

 1. Microsoft Excel Inicial

Els interessats poden demanar informació o inscriure's al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 93.822.14.04.