26 Mar, 2014

Marroc, una aposta per la internalització de productes i serveis

Amb un creixement del PIB superior al 5 %, el Marroc és una porta d'entrada per les empreses al continent africà

El Marroc, amb 33 milions d’habitants, experimenta un creixement del PIB superior al 5 %. És una porta d’entrada propera i accessible per exportar i comercialitzar els nostres productes al continent africà, així ho ha volgut trasmetre Pirineu Global durant la sessió 

Després de la xerrada ‘Amèrica Llatina, experiències i consideracions d’internacionalització’ de la mà de l’empresari i consultor Gerard Duelo, ara Pirineu Global Ripollès - Berguedà ens ha traslladat a l’Àfrica per conèixer a el Marroc, que actualment compta amb un govern immers en la implementació de plans per afavorir la indústria, les infraestructures, energia, turisme, vivenda... obrint així un gran ventall d’oportunitats per a les empreses decidides a internacionalitzar-se.

La conferència a càrrec del Sr. Josep Maria Puig president d’AMSEL GRUP, consultoria amb seu a Barcelona, Casablanca, Tànger i Orán, especialitzada en la implantació d’empreses al Marroc, fa fer especial èmfasi als pasos necessaris i aconsellables per establir-se al país africà.

Abans de l'inici de la conferència es va presentar a les empreses el servei Pirineu Global Ripollès-Berguedà, així com el Cicle de seminaris en internacionalització que s'estan duent a terme des de la Unió intersectorial d'empresaris del Ripollès.

Podeu veure el vídeo de la jornada a continuació:    

Darrera modificació el Dimecres, 26 Març 2014 19:22