04 febrer, 2015

Bolets i tòfones per exportar als Estats Units, Noruega i Singapur

El web aonexportar.com és una eina que permet cercar els millors llocs per exportar un producte determinat

El web aonexportar.com és una eina gratuïta que permet cercar els millors llocs per exportar un producte determinat

Si volem saber a quines destinacions val la pena vendre el nostre producte, tenim l'eina aonexportar.com que ens presenta els resultats en forma de rànquing. Per fer-ho utilitza un programa informàtic que interrelaciona 9 bases de dades, les quals tenen en consideració un aspecte internacional diferent:

  • Aranzels
  • Exportacions de la Unió Europea, Espanya i Catalunya
  • Doing Business (Ease of doing business)
  • Índex de Competitivitat
  • Ratings de deute i Risc
  • Índex de l'Acompliment Logístic
  • Producte interior brut per càpita
  • Índex de Llibertat Econòmica (Fundació Heritage & Wall Street Journal)
  • Índexs de corrupció

El programa pondera el pes de cadascuna de les bases de dades amb relació al producte que volem cercar, i en funció dels primers resultats de les dades considerades més importants, va actualitzant el rànquing considerant els altres factors menys rellevants.

Es tracta d’una eina gratuïta que ofereix GD Consulting. És fàcil d’utilitzar i n’hem fet la prova.

Hem fet una cerca per conèixer on exportar Bolets comestibles i tòfones, frescos o refrigerats. Automàticament el programa ens ha generat la partida aranzelària i a continuació hem hagut d’omplir un formulari amb les nostres dades de contacte. Un cop fet això, automàticament rebem el resultat.

onexport

En el nostre exemple, el rànquing d’on exportar bolets està encapçalat per Estats Units, seguit de Noruega i Singapur. A més, si cliquem damunt de cada país, ens amplia informació com l’import exportat del producte per la Unió Europea, Espanya i Catalunya, així com més informació específica del lloc com ara la posició en el Rànquing Doing Business, l’índex d'acompliment logístic, corrupció, PIB per càpita...

En definitiva, informació extreta de les diferents bases de dades que utilitza el programa informàtic per classificar els resultats i que ens pot ser útil a l'hora de començar el nostre projecte d'exportació.

Darrera modificació el Divendres, 06 Febrer 2015 20:35