El CFP busca empreses per acollir en pràctiques els seus alumnes

El Centre de Formació Pràctica està realitzant diferents cursos ocupacionals que tenen associades pràctiques a l'empresa.

Són cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, on prioritàriament els alumnes són treballadors desocupats.

  • Mecanització per arrencament de ferritja  
    De 630 hores, de les quals 80 són de pràctiques a l'empresa a partir del 25 de maig de 2019.
  • Muntatge i posada en marxa de béns d'equip i maquinària industrial
    De 690 hores, de les quals 80 són de pràctiques a l'empresa a partir del 25 de juliol de 2017
  • Disseny industrial amb software 3D
    De 390 hores, de les quals 80 són de pràctiques a l'empresa a partir del 29 de juliol de 2019.
  • Introducció a la indústria 4.0: Robòtica industrial, robòtica col·laborativa, disseny 3D amb Solidworks i impressió 3D
    De 400 hores, de les quals 150 són de pràctiques a l'empresa a partir del 15 de juliol de 2019.

Amb aquesta formació intenten ajustar el perfil dels treballadors a les necessitats de les empreses del sector industrial de la nostra àrea d’influència. Per aquest motiu, les pràctiques a l’empresa tenen com a finalitat assolir la millora de l’ocupabilitat dels futurs treballadors i contribuir a una competitivitat més gran del teixit empresarial.

És una bona oportunitat per conèixer un possible futur treballador durant un període de temps sense un cost associat, per després poder-lo incorporar a la plantilla de l’empresa quan hi hagi la necessitat de cobrir algun lloc de treball.

La formació pràctica a l’empresa té caràcter de pràctica professional no laboral i en cap cas implica relació laboral entre l’alumne i l’empresa. Se subscriu un conveni de col·laboració entre el centre de formació i l’empresa. Aquests convenis requereixen l’autorització per part del Servei d’Ocupació de Catalunya. Les empreses interessades ens podeu trucar al 93.822.14.04 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.