Si busques feina o desitges un canvi professional, ara tens l'ajuda d'un equip professional i especialitzat en la matèria.

Et preguntaràs...

A qui es dirigeix el servei?
A totes aquelles persones interessades en buscar feina o assolir un canvi professional; ja sigui en la mateixa trajectòria professional o per redirigir el seu futur laboral cap a altres àmbits.

Quin objectiu pretén aconseguir?
Es un procés d’ajuda a l’interessat, que sigui capaç d’elegir i preparar-se adequadament davant els possibles processos de selecció que haurà d'afrontar en la seva recerca laboral, en la seva vessant tècnica i aptitudinal, però també en  l’actitudinal.
Es tracta d’integrar les necessitats personals amb la realitat laboral actual, formada per un nombre molt elevat de persones amb elevats interessos laborals i poques oportunitats empresarials ofertades.

En què consisteix?
En avaluar, en primer lloc, la predisposició inicial i els recursos que té a l’abast el candidat per poder accedir al canvi laboral que està buscant i, en segon lloc, des d'un punt de vista professional, orientar-lo per assolir amb millors garanties d’èxit aquest canvi en les diferents vessants implicades:

 

  • Obtenció de les qualificacions professionals segons experiència prèvia
  • Gestió emocional i actitud personal
  • Autoavaluació, identificació de competències i motivacions
  • Disseny CV i carta de presentació
  • Claus per la superació d’una Entrevista de Selecció. Errors a evitar
  • Comunicació verbal i no verbal
  • Claus de superació dels tests psicotècnics
  • Orientació sobre canals de recerca laboral

 

Per últim, els usuaris d'aquest servei entraran a formar part de la borsa de treball de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà, que és una de las fonts prioritàries que utilitza per cobrir les demandes dels seus associats.

Quins beneficis obtindràs?
Una diferència competitiva sobre altres persones en la mateixa situació, que t’obrirà les vies per focalitzar la teva vida professional en allò que desitges.

Durada: 2h. 30 min.
Preu a consultar

I si ets titular del Carnet Jove obtindràs un 15 % de descompte.

Informa-te’n trucant al 93 822 14 04 o emplenant la fitxa de contacte:

Nom:
Email:
Comentari:
Currículum: