FUSTERIA GERMANS BADIA, SL

Fusteria Germans Badia sl. som la 3a generació d’una empresa familiar centenària, que va ser fundada al c/ Torre de les Hores núm. 24 de Berga l’any 1905 per Ramon Badia, i des d'aleshores ha passat de pares a fills fins els nostres dies. 

Realitzem tot tipus de treballs relacionats amb la fusta i l’ebenisteria, utilitzant des de fusta massissa fins a rexapats amb fusta natural o plastificats. Fabriquem i col.loquem mobiliari a mida per cuines, menjadors, habitacions, banys, locals comercials,… així com tot tipus de portes interiors i exteriors, i finestres tant de fusta massisa, mixtes (fusta/alumini), alumini o PVC.

Instal.lem persianes enrotllables amb motor, persianes mallorquines   (de llibret), parquets, escales, baranes, panelats en parets i sostres,…

També fem treballs amb CNC (control numèric), des del disseny i mecanització d’una peça concreta fins a la producció d’una serie més gran.

El nostre objectiu és oferir al client la màxima qualitat amb un tracte personalitzat i directe, per obtenir el millor resultat en totes i cadascuna de les feines. Tots aquests anys d’experiència en l’àmbit domèstic, industrial i la construcció, a mes de la confiança dels nostres clients ens avalen.

Telèfon: 93 821 35 50
Fax: 93 821 35 50
Carrer: Pau Picasso, 8
Població: Berga
Codi postal: 08600
Ubicat a: Fusteria