Renovació junta ACEB

L’ACEB constitueix la nova junta directiva pels propers quatre anys amb Josep Maria Serarols al capdavant Destacats

Després del procés electoral, on s’ha presentat una sola candidatura, aquest dilluns s’ha format oficialment el nou equip que combina continuïtat amb cares renovades

 

Aquest dilluns, 12 de juny, s’ha constituït formalment la nova junta de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà. Josep Maria Serarols torna a encapçalar l’equip que estarà al capdavant de la patronal berguedana durant els propers quatre anys.

Després de l’inici del procés electoral, el passat mes d’abril, i de la finalització del termini de presentació de candidatures, el mes de maig, s’ha proclamat com a única proposta la llista formada per Josep Maria Serarols Ballús (BALLÚS, S.A.) com a president; Rosa Prat Serra (CLAU 21, SL) i  Albert Vilardaga Mojal (CREATECH SOLUTIONS, SL) com a vicepresidents; Ramon Villaró Barniol (ENGINYPRO4, SL) com a secretari; i Anna Romera Ramos (GCTPLUS ETT, SL) com a tresorera. A més, formaran part de la junta com a vocals Laia Andreu Pejoan (CATEXPERIENCE, SL), Maria Costa Ferrer (MARIA COSTA FERRER), Miquel Cubillas Martínez (CUVIC BAGÀ INFORMÀTICA, SL), Lourdes Malé Riu (MOLLES MALÉ, SL), Xavier Orcajo Miquel (ALTIMIRA – ORCAJO, SCP), Gerard Orriols Parera (IDESOFTWARE CATALONIA, SL), Xavier Peralba Miguela (PERALBA, SA), Marta Prat Galitó (INDÚSTRIA AVÍCOLA DEL BERGUEDÀ, SL) i Joan Sistach Soler (SISTACH, SA).

El 5 de juny es va constituir la junta electoral que va validar la candidatura presentada i els corresponents avals necessaris per poder optar a l’elecció. Com a única candidatura presentada es va proclamar la candidatura i aquest dilluns s’ha formalitzat aquest tràmit constituint oficialment la candidatura amb la presa de possessió i realitzant ja una primera reunió de treball.

La nova junta combina continuïtat, amb persones que ja han format part de la junta 2019-2023, amb cares renovades de persones que s’incorporen a l’equip ampliant la representativitat de subsectors empresarials com l’agroindustrial, del metall, de la construcció, de petits autònoms, de comerç, de turisme... La voluntat és continuar treballant amb els projectes ja iniciats per la patronal durant els darrers quatre anys  com la Visió ACEB i la reactivació econòmica - impuls de noves fases del polígon d’Olvan, associació dels PAE de l’eix del LLobregat marca “Berguedà Industrial”– ; l’enfortiment de les comissions de treball ACEB Suma, Firhàbitat, Taula d’Infraestructures; i continuant en pro d’una verdadera col·laboració público privada en l’esfera del món econòmic, molt especialment en el repensament de l’ADB. L’associació continuarà formant part tenint representació a les diverses entitats i agents socials com Foment de Treball, la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central o l’associació Leader, entre d’altres.

El renovat president de l’ACEB, Josep Maria Serarols, ha assegurat que continuaran la feina iniciada dels darrers anys fent que la patronal tingui pes en les decisions pel futur del Berguedà. Serarols ha volgut agrair a les noves persones que entren a formar part de l’equip i a les que continuen, així com també a les que han treballat per la patronal durant el darrer mandat i no continuen: Xavier Gual, Joan Martín, Josep Gonzàlez i Núria Cinca.