07-150ppp-02

ÚS DE LES SALES I EQUIPAMENTS

L’ACEB posa a disposició dels seus socis l’ús de les seves aules per fer presentacions de productes, reunions, formació interna d’empreses. Disposem de tres sales amb capacitat per a 20 persones amb panells mòbils per poder obtenir una gran sala amb capacitat fins a 70 persones i una sala de reunions amb capacitat per a 10 persones. Tots els socis disposen de 8 hores gratuïtes per utilizar les sales, i descomptes en cas de necessitar més hores.

FORMACIÓ

Cursos subvencionats de formació contínua, adreçats a treballadors en actiu i amb preferència de places per als associats.

SERVEI DE RECURSOS HUMANS - AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ

20 % de descompte en la selecció de personal, estudis de clima, estudis d’optimització organitzativa, ... A través de l'Agència de Col·locació autoritzada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, possibilitat de participar en projectes d'inserció amb interessants avantatges per a les empreses.

ASSESSORAMENT EN FINANÇAMENT

Disposem d'assessors financers que busquen la millor opció de finançament en funció del projecte de l'empresa i acompanyen en tot el procés fins a l'obtenció del crèdit… Possibilitat de participar en diferents programes subvencionats per ens públics que inclouen un Diagnòstic econòmic-financer gratuït i formació específica en gerència, management empresarial.

DESCOMPTES

L'Aceb té establerts convenis de col·laboració amb firmes comercials o empreses. Gràcies a aquests acords, els socis poden obtenir descomptes i accés a promocions, com . També a través de Foment del Treball Nacional i FEPIME tenim acords amb SOLRED, La Caixa, DKV...

PUBLICITAT I DIFUSIÓ GRATUÏTA

Promoció de nous productes i serveis dels nostres associats per la resta dels socis de caràcter gratuït via el nostre butlletí digital que s’envia periòdicament i també al nostre site a l'apartat OFERTES I PROMOCIONS.

 

BÀNNERS - Ofertes en la contractació

Tenim un catàleg de preus especials per als socis.

ACTES

Actes, xerrades, programes empresarials, jornades, col•loquis, reunions i informació sobre noves lleis i normes, entre d’altres.

 

DESCARREGA'T EL CATÀLEG DE SERVEIS DE L'ACEB