07-150ppp-02

 INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT EMPRESARIAL

Legislació i tramitació d’àmbit internacional, financer, mediambiental, noves normatives, ajuts o subvencions, reclamacions a l’administració,...

SERVEI DE RECURSOS HUMANS - AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ

Ajuts a la contractació i selecció de personal. Som Agència de col·locació autoritzada pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

ÚS DE LES SALES I EQUIPAMENTS

L’ACEB posa a disposició dels seus socis l’ús de les seves aules per fer presentacions de productes, reunions, formació interna d’empreses. Disposem de tres sales amb capacitat per a 20 persones amb panells mòbils per poder obtenir una gran sala amb capacitat fins a 70 persones i una sala de reunions amb capacitat per a 10 persones. Tots els socis disposen de 8 hores gratuïtes per utilitzar les sales, i descomptes en cas de necessitar més hores.

FORMACIÓ

Cursos subvencionats de formació contínua, adreçats a treballadors en actiu i amb preferència de places per als associats. També oferim cursos de formació a mida.

DESCOMPTES

Descomptes a través dels nostres convenis de col·laboració amb firmes comercials o empreses. Tenim acords amb Solred, Sixt, La Caixa, ,...

INFORMACIÓ

Informació periòdica amb temes d’actualitat i d’interès per al sector empresarial. S’envia gratuïtament a tots els associats.

ACTES I XERRADES

Actes, xerrades, col·loquis, jornades, programes empresarials... Sobre noves lleis i temes d’interès per a tots els nostres associats. 

DIFUSIÓ

Servei de publicitat i difusió gratuïta de nous productes i/o ofertes a través del nostre butlletí digital que s’envia mensualment a tots els nostres associats.

 

DESCARREGA'T EL CATÀLEG DE SERVEIS DE L'ACEB

DESCARREGA'T ELS AVANTATGES PELS SOCIS