07-150ppp-02

 INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT EMPRESARIAL

Assessorament i acompanyament empresarial (laboral, fiscal, internacional, LOPD, etc). Legislació i tramitació d’àmbit internacional, financer, mediambiental, noves normatives, ajuts o subvencions, reclamacions a l’administració,...

SERVEI DE RECURSOS HUMANS - AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ

Ajuts a la contractació i selecció de personal. Si busques personal, tenim el servei de borsa de treball gratuït pels nostres associats ja que som agència de col·locació autoritzada pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

LOBBY

Actuem com a lobby de pressió davant de les Administracions Públiques i treballem per defensar el nostre territori amb l'objectiu de poder aconseguir que l'empresa sigui competitiva. 

ÚS DE LES SALES I EQUIPAMENTS

L’ACEB posa a disposició dels seus socis l’ús de les seves aules per fer presentacions de productes, reunions, formació interna d’empreses. Disposem de tres sales amb capacitat per a 20 persones amb panells mòbils per poder obtenir una gran sala amb capacitat fins a 70 persones i una sala de reunions amb capacitat per a 10 persones. Tots els socis disposen de 8 hores gratuïtes per utilitzar les sales, i descomptes en cas de necessitar més hores (pregunta per les condicions específiques del servei).

FORMACIÓ

Cursos subvencionats de formació contínua, adreçats a treballadors en actiu i amb preferència de places per als associats. També oferim formació a mida per les nostres empreses associades, només cal que ens diguis què necessites.

DESCOMPTES

Descomptes a través dels nostres convenis de col·laboració amb firmes comercials o empreses. Tenim acords amb Solred, Sixt, La Caixa, ,...

INFORMACIÓ

Informació periòdica amb temes d’actualitat i d’interès per al sector empresarial. S’envia gratuïtament a tots els associats.

ACTES I XERRADES

Actes, xerrades, col·loquis, jornades, programes empresarials... Sobre noves lleis i temes d’interès per a tots els nostres associats. 

DIFUSIÓ

Servei de publicitat i difusió gratuïta de nous productes i/o ofertes a través del nostre butlletí digital que s’envia mensualment a tots els nostres associats.

 

 

DESCARREGA'T EL CATÀLEG DE SERVEIS DE L'ACEB

DESCARREGA'T ELS AVANTATGES PELS SOCIS