LIVEN S.A.

Liven, capdavanter europeu en la producció de Snacks, Popcorn i productes TexMex per a clients Industrials, Copackers i Marques de distribució, és una empresa de capital privat la seu del qual està situada a Sant Cugat (Barcelona) i que compta amb tres plantes situades a Berga (Barcelona), Ocaña (Toledo) i Ariéstolas (Osca). Des de 1991 produïm Snacks d'alta qualitat competint al més alt nivell al mercat europeu gràcies a un personal altament qualificat, unes instal•lacions de producció pioneres a Europa i el més modern i complex equipament de laboratori.
Una de les nostres prioritats és assegurar que tots els nostres productes es fabriquen sota rigorosos estàndards de qualitat, ètica i complint les normatives sobre seguretat alimentària i salut laboral. Estem profundament compromesos a minimitzar l'impacte ambiental dels nostres processos productius a través de programes de reciclatge i ús de l'energia que redueixen la generació de residus en totes les nostres fàbriques.
Amb una facturació anual entorn dels 50 milions d'euros, les nostres línies de producció se situen en la capçalera de la indústria europea. El control directe de les matèries primeres ens permet treballar amb els preus més competitius del mercat i, en conseqüència, produir per a les principals empreses del sector a nivell internacional.

Telèfon: 93 590 26 26
Carrer: C/ Germans Farguell, 117 (Polígon Ind. de La Valldan)
Població: Berga
Codi postal: 08600