AGROVIVER, SL

Ubicada al municipi de Viver i Serrateix, a la comarca del Berguedà, Agroviver va néixer l'any 1988 amb la voluntat de fer un aprofitament dels subproductes de les nostres granges i donar-los una sortida en el sector de la jardineria. Aquest aprofitament inicial i casolà, va començar a rebre ben aviat comandes per part de jardiners de la comarca que buscaven un producte de qualitat per a la jardineria.

La clara aposta per la rigorositat en la feina ben feta, junt amb la professionalitat i el treball en equip dels seus treballadors, i amb la voluntat ferma de vetllar per la conservació del medi ambient, ha permès que en l’actualitat Agroviver, disposi d’un gran nombre de clients tant de l’administració pública, com particulars, satisfets amb la qualitat dels productes subministrats.

Des de l'any 2008 i fruit de la demanda d'algun dels nostres clients, vem començar a assessorar-los per tal de millorar la seva gestió ambiental. Això ha fet que l'àrea de medi ambient hagi agafat especial impuls en els darrers anys.

Telèfon: 93 839 04 33
Fax: 93 839 04 19
Carrer: Casa Corominas
Població: Viver i Serrateix
Codi postal: 08673
Ubicat a: Derivats