EPROJECT4

eProject4 és una empresa d’enginyeria industrial que té com a objectiu oferir solucions integrals per a tots els processos productius d’automatització i fabricació de màquines en general, i està especialitzada en el disseny i la construcció de maquinària CNC i d’estratègies productives de mecanització.

L’origen de l’equip d’enginyers que formen eProject4 es remunta a fa més de 25 anys, temps durant el qual ha dissenyat i fabricat solucions industrials, experiència principalment orientada al desenvolupament de màquines CNC de 3 i 5 eixos.

 

Technic22 és una empresa de serveis industrials que neix amb la finalitat d’oferir solucions postvenda per a maquinària CNC, per a tots els processos productius d’automatització i fabricació de màquines en general, especialitzada en manteniment preventiu i estratègies productives de mecanització.

L’origen de l’equip de tècnics que formen Technic22 es remunta a més de 25 anys en contacte amb màquines industrials, principalment CNC (maquinària Bermaq), amb capacitat d’analitzar, diagnosticar i oferir un suport integral a la indústria en tot allò que es relacioni amb el manteniment i la fabricació de maquinària.

 

ePoject4

www.eproject4.com

info@eproject4.com

Tel. 619 382 681

 

Technic22

www.technic22.com

info@technic22.com

Tel. 931 612 905

 

Telèfon: +34 619 382 681
Carrer: Camí de Garreta, 3 Pol. Ind. Valldan
Població: Berga
Codi postal: 08600
Ubicat a: Industrial