L’Associació comarcal d'empresaris del Berguedà va signar un conveni amb SOLRED que ofereix diferents avantatges als nostres associats. La Targeta SOLRED, descomptes en carburants i la targeta VIA T

Estalvia fins a 10 ct. de €/litre en la compra de combustible amb les targetes SOLRED!!

 solredTant les empreses, com els seus empleats, podran gaudir d'avantatges i descomptes especials en la compra de combustible i contractació de ViaT.

 

 

 

  • CONTRACTACIÓ GRATUÏTA: Contractar les targetes SOLRED no té cap cost de compra o manteniment
  • PEATGES: La targeta SOLRED us permet el pagament de peatges tant en autopistes nacionals com a les principals europees.
  • PAGAMENT EN ELS APARCAMENTS SABA: Podeu utilitzar la targeta Solred per pagar en els més de 50 aparcaments de l'empresa SABA.
  • EXTRACTE I FACTURES: Rebreu cada mes tota la informació detallada dels moviments dels vostres vehicles. A més, SOLRED desglossa l'IVA a cada factura per simplificar-ne la declaració.
  • SOLRED DIRECTE: Accedireu online a la informació de les vostres operacions.
  • DISPOSITIU VIAT: GRATUÏT. No facis més cues als peatges!!

Demana la teva targeta i estalvia en combustible, paga els peatges i aparcaments i rep informació detallada de les teves factures. I, si no vols fer cua als peatges, t'oferim el dispositiu VIAT gratuït.

Per sol·licitar la targeta SOLRED i/o ViaT complimenta el següent CONTRACTE i envia els documents originals (per missatger o correu postal) a l'atenció de: Departament de Socis - Via Laietana 32 - 08003 Barcelona.

Guia pràctica per cumplimentar el contracte