Auxiliar tècnic educatiu

Llar-residència de Bagà necessita personal per atendre persones amb discapacitat

  • Lloc de treball: Bagà. 100% de la jornada. Contracte indefinit. Incorporació immediata. Horari de 15:00-22:00 de dilluns a divendres, una setmana lliure de cada 4 aprox.,9-21h dissabtes i diumenges (14 caps de setmana a l'any aprox.
  • Formació: CP Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, o CFGM Atenció a la dependència, o CFGM en Cures Auxiliars d'Infermeria, o CFGS en Integració Social, o Grau en Educació Social, Treball Social, Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia.
  • Es valorarà: Experiència en atenció a persones amb discapacitat intel·lectual. Empatia amb les persones amb discapacitat i capacitat. 

Es necessita persona organitzada, responsable, amb actitud positiva, amabilitat , capactiat per adaptarse als canvis, treball en equip i amabilitat. Carnet de conduir, vehicle propi i residència entorn del Berguedà.

Interessats/des, feu-nos arribar el vostre CV a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant a l'assumpte: Auxiliar tècnic educatiu.

Darrera modificació el Dilluns, 15 abril 2024 11:27