Triangular d'empresàries i directives

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia Destacats

La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou ha estat l’escenari de la trobada que ha reunit empresàries i empresaris per fer xarxa de negocis i reflexionar sobre el lideratge femení dins del sector empresarial

Més d’una cinquantena de persones han protagonitzat la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones d’Empresa. Aquesta primera trobada ha estat organitzada per la comissió d’empresàries i directives de l’ACEB i la segona trobada, l’any vinent, tindrà lloc a l’Anoia impulsada per la comissió d’empresàries de l’Anoia.

La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou ha estat l’escenari escollit per aquesta primera Triangular que ha comptat amb la participació d’empresàries i empresaris del Berguedà, l’Anoia, el Garraf-Penedès, el Bages i Osona. Els objectius d’aquesta trobada han estat la reflexió sobre el paper de la dona i els lideratges femenins en el món dels negocis i també oferir una oportunitat per ampliar la xarxa de contactes entre empresàries i empresaris d’altres comarques.

Les tres entitats sectorials fa mesos que treballen de manera conjunta amb l’objectiu de sumar sinèrgies i unificar objectius per la defensa dels interessos de les dones dins del món empresarial. L’ACEB Suma ha valorat molt positivament la primera jornada celebrada aquesta setmana i creuen que amb formats com aquests s’ha creat un nou espai de relació, d’intercanvi i de negoci entre empresàries i directives de tres comissions i territoris diferents, buscant la col·laboració constant entre negocis dirigits per dones d’arreu del territori català.

La sessió va iniciar-se amb una visita guiada a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, va seguir amb una sessió de treball i reflexió i va finalitzar amb un dinar a les mateixes estances d’aquest espai patrimonial de principis del segle XX. Les i els participants van rebre un petit obsequi de record: una xocolatina amb motius patumaires. L’ACEB Suma vol agrair a la participació i implicació de totes les comissions i persones participants, i també a l’Ajuntament de Gironella per la cessió dels espais.