L’ACEB Suma impulsa un cicle de formació sobre aprenentatge, gestió emocional i de conflictes amb Jaume Gurt Destacats

Després de la bona acollida de la primera sessió sobre relacions interpersonals, l’expert en desenvolupament de lideratge proposa tres càpsules formatives més

 

Aquest Segons el diccionari, l’ego és la valoració excessiva que una persona té d’ella mateixa. Saps gestionar el teu ego? I el dels altres? Saps mantenir relacions interpersonals de manera eficaç?

L’ACEB Suma impulsa un nou cicle de formació amb l’objectiu d’oferir un espai per adquirir coneixements per a la gestió emocional i de conflictes, i també per a l’aprenentatge personal. Es tracta de tres sessions de temàtiques diferents, però que van entrelligades entre si, que tindran lloc de juliol a gener de la mà de Jaume Gurt, country manager de Videoaction, ex director d’Info Jobs i expert en el desenvolupament del lideratge i les organitzacions. Gurt ja va dirigir una sessió el passat mes de març que va tenir bona acollida. L’interès i la demanda sobre el tema ha fet que l’ACEB Suma hagi plantejat, aquest cop, una formació de més durada amb tres sessions.

 Les càpsules formatives seguiran el següent calendari:

  • Dimecres 19 de juliol: Aprendre a desaprendre
  • Dimarts 24 d’octubre: Gestió d’emocions i estrès
  • Dimarts 23 de gener del 2024: Gestió de conflictes

Totes les sessions seran a les oficines de l’ACEB de Berga de 18 a 20 hores i un cop finalitzada cadascuna, s’oferirà un refrigeri i un espai de networking pels participants.

El preu per participar a les tres sessions és de 110 euros i cal fer la inscripció prèvia abans del 7 de juliol al següent enllaç: https://forms.gle/mMxDotJNK4toZ1j37