L’ACEB s’adhereix a la Xarxa Emprèn per a l’acompanyament d’emprenedors amb serveis i suports

La patronal berguedana ha assessorat a una trentena de persones amb una idea de negoci i s’han consolidat una desena de projectes

 

L’ACEB s’ha adherit a la Xarxa Emprèn, impulsada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

La Xarxa Emprèn està formada per 125 entitats publico-privades de Catalunya de suport a l’emprenedoria que, amb el suport de l’Àrea d’Emprenedoria i Formació, treballa de manera alineada, coordinada i eficient, i ajuda a generar un ecosistema d’empreses més inclusiu, innovador i competitiu on les bones pràctiques i les connexions aporten un valor afegit a cadascun dels seus membres.

Formar-ne part permet l’accés a recursos i programaris específics per facilitar els serveis d’acompanyament a les persones emprenedores i als estudis i a l’explotació de dades anònimes que es puguin generar com a fruit de l’ús d’aquestes plataformes i aplicacions.

L’ACEB ja fa temps que treballa en aquesta línia amb diversos programes, darrerament, per exemple, amb la iniciativa Emprèn Cat, tant en la línia d’assessorament i suport a emprenedors i a la creació d’empreses i negocis, persones emprenedores; com en la línia d’enfortiment i de creació d’espais de trobada, networking i negoci entre empreses i professionals.

Dins del programa Emprèn Cat la patronal berguedana ha assessorat, acompanyat i donat suport a més d’una trentena de persones amb una idea de negoci per desenvolupar i s’han consolidat una desena de projectes.

El servei d’assessorament, orientació i acompanyament a nous negocis és d’accés gratuït per a les persones que tenen una idea de negoci. Els interessats poden dirigir-se a les oficines de l’ACEB per concretar una primera visita.