15 Jul, 2020

Informació i documentació d'interès sobre el COVID- 19 Destacats

Informació i documentació d'interès sobre el COVID-19

Volem mostrar tot el nostre suport a les empreses i als treballadors/es per les possibles afectacions provocades pel Coronavirus 2019 (COVID-19) i per això posem en marxa un servei d’atenció empresarial per informar sobre les mesures i actuacions públiques que es vagin prenent per afrontar aquesta crisi. Ens podeu trucar al 93.822.14.04 o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En aquest espai trobareu informació d’interès empresarial en relació les conseqüències de l’epidèmia del coronavirus COVID-19 tant en temes laborals, de prevenció, com de recomanacions.

NOU! Anuncis de licitacions públiques

Últimes notícies empresarials (clica als títols per accedir als enllaços): 

15 de juliol

GENERALITAT DE CATALUNYA

 

14 juliol

ACEB- L’ACEB adapta la seva oferta formativa i ofereix cursos en modalitat online

GENERALITAT DE CATALUNYA

Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. ANUNCI pel qual es fa pública la convocatòria d'ajudes en el marc del Programa Innocàmara. 

 

13 de juliol

AJUNTAMENT D'AVIÀ- Convocatòria de subvencions per a professionals i microempreses d'Avià afectades econòmicament per les conseqüències de la Covid-19

CONSELL COMARCAL DEL BERGUEDÀ- La resolució provisional del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) atorga més de 7 milions d’euros al Berguedà

GOVERN D'ESPANYA

GENERALITAT DE CATALUNYA


 Altra documentació i enllaços d'interès


COMUNICATS AJUNTAMENTS DEL BERGUEDÀ Clica aquí


INFORMACIÓ OFICIAL D’AJUTS I ANUNCIS PER PART DE LES ADMINISTRACIONS


Webs de referència

Darrera modificació el Dimecres, 15 Juliol 2020 10:21