Grupo Conversia despide a una trabajadora por formar parte del ...

Per saber les vostres necessitats, realitzarem una pre-auditoria GRATUÏTA a la vostra empresa. Analitzarem i valorarem el grau de compliment en normativa de Protecció de Dades. 

Promovem l’adequació dels nostres associats a la normativa de protecció de dades

 

 

 

Disposem d’un Conveni de Col·laboració amb Conversia, empresa especialitzada en proporcionar serveis d’adaptació a diverses normatives, mitjançant actuacions de consultoria, assessoria, auditoria i formació.

Posem a la vostra disposició l’assessorament i suport permanent d’una empresa especialitzada com Conversia. L’objectiu serà guiar a tots els membres d’aquest col·lectiu en l’adequat compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, per permetre que puguin operar amb garanties en un entorn cada vegada més regulat.

AVANTATGES GENERALS PER A LES EMPRESES

Posem a disposició de les empreses, l’assessorament i suport permanent d’una empresa especialitzada com Conversia. L’objectiu serà guiar a tots els membres d’aquest col·lectiu en l’adequat compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, per a permetre que puguin operar amb garanties en un entorn cada vegada més regulat.

  • Servei especialitzat, professional i de reconeguda solvència.
  • Servei assegurat mitjançant pòlissa de Responsabilitat Civil.
  • Assessorament i defensa jurídica.
  • Descompte 10% sobre preu tarifa per a les empreses associades a Foment del Treball.
  • Conversia realitzarà una pre-auditoria, totalment gratuïta, per analitzar i valorar el grau de compliment en matèria normativa de totes les empreses.