Consells per a nous emprenedors

A la segona sessió de l’Escola d’Estiu per a Emprenedors els empresaris han posat sobre la taula les experiències i la trajectòria de cada un dels seus projectes

Els empresaris han posat sobre la taula les experiències i la trajectòria de cada un dels seus projectes a la segona sessió de l'Escola per a emprenedors que ha tingut lloc a les aules de l'ACEB

Albert Navarrete, un dels socis d’Altersport, cooperativa dedicada a serveis esportius i tecnologia aplicada, ha trencat el gel de la sessió incidint en la importància de “dedicar-nos al que ens agrada per a poder posar-hi tot el potencial que tenim”. És així com, al veure certes deficiències en el seu àmbit, va tenir una idea que més tard va compartir amb altres persones i així va ser com es van encoratjar a iniciar un nou projecte.

També ha remarcat les ganes de treballar per a un projecte Xavier Gual, director general de Gualsteel, SL empresa dedicada als productes d’acer inoxidable que exporta a diferents països del món. “No s’ha de tenir por al fracàs, sinó que només el fet d’haver-ho intentat ja s’ha de valorar com a positiu”. També ha incidit en el fet de “sortir a fora i no esperar que els altres resolguin els problemes”.

La taula rodona ha comptat també amb els emprenedors Adrià Soldevila i Abraham Giraldés que combinen els seus estudis amb Marcaje Individual, un grup de comunicació digital que compta amb un web i una revista que en aquests moments té més de 100 redactors.

La quarta edició de L’Escola d’Estiu per a persones emprenedores finalitzarà el proper 13 de juny.