Terra de telers de Joan Frank Charansonnet, una pel·lícula rodada íntegrament al Berguedà, busca patrocinadors Destacats

TERRA DE TELERS és una pel·lícula íntegrament rodada al Berguedà. El rodatge ha tingut lloc al Museu de la Colònia Vidal i altres localitzacions de la comarca del Berguedà. Va durar un any sencer en diferents estacions per donar més credibilitat als 60 anys que passen des de l'inici de la pel·lícula fins al final en un període que va des de 1923 a 1980. La postproducció del film s'ha ultimat durant el confinament de la Covid-19 amb tots els tècnics professionals i el mateix director connectats a través de les xarxes per fer aquest treball comú.

Les localitzacions han permès fer un viatge cent anys enrere amb una combinació d’espais naturals que junt amb el patrimoni històric i cultural han volgut ressaltar en el projecte.

La pel·lícula de Joan Frank Charansonnet competirá a la Secció Oficial de la 13a edició del FIC-CAT (Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada). La sisena pel·lícula del cineasta i actor baixmontsenyenc, és un llargmetratge de caire històric que pretén homenatjar la gent anònima que amb el seu esforç van fer créixer el nostre país que s'estrenarà als cinemes i en plataformes a la tardor. Aquest viatge emotiu pel passat industrial que transcorre des dels anys 20 fins als 80 amb la crisi del tèxtil, compta en el seu repartiment amb una quarantena d'actors i actrius que combinen experiència i complicitat: Ramón Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinyana, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Aleix Rengel, Jordi Pessarodona, Elena Codó, Sònia Guimerà, Eduard Alejandre i el propi Joan Frank Charansonnet. 

L’obra està completament acabada i ara cerquen patrocinadors oferint la possibilitat que les empreses de la zona siguin part important a través del seu logotip incrustat en els crèdits inicials i/o finals, cartellera, pòsters, “flyers” i comunicats en xarxes socials pot ser un gran aparador per la seva empresa. Estaran donant suport a la cultura cinematogràfica exportable del nostre país alhora que obtindran un benefici de la seva marca a sales de cinema, televisions, plataformes V.O.D., DVD i blue-ray.

*Patrocinis des de 500 euros a 5.000 euros.
També s'ofereix la possibilitat de ser partícips del projecte a nivell de la figura del patrocinador co-productor associat, proposant una individualitzada estratègia de publicitat més un pla de rendiment econòmic.
*Patrocini de 10.000 euros.

Més informació

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=i1TS9MJi1rA&feature=youtu.be