20 Jun, 2016

Josep Vives enganxa l'audiència de l'ACEB

Periodista esportiu, advocat i portaveu del FCB. El què ha extret de la seva vivència professional.

El passat 16 de juny Josep Vives va ser el convidat de luxe de l'assemblea general de socis de l'ACEB. I diem de luxe per què, a banda de la seva trajectòria professional, Josep Vives és un brillant comunicador. Durant les prop de dues hores que va durar la seva intervenció va tenir enganxat el públic. 

Sense cap tipus de presentació on recolzar-se, i ni falta que li feia. La seva xerrada denotava professionalitat però per damunt de tot, proximitat. 

De periodista retransmetent partits de futbol a president del Bàsquet Manresa durant més de 10 anys, una ensenyança "enriquidora", en paraules seves, d'on en va extreure que l'èxit empresarial es basa en les relacions humanes.

I del Bàsquet Manresa, d'on va ser corresponsable d'una evolució a nivell d'organització interna, al FCB, una marca mundial amb una plantilla de 1.000 persones. 600 milions d'euros facturats el 2015. Per ell la seva feina és gestionar una passió, el futbol, tan complex per la pressió mediàtica com per l'ètica dels valors inherents al club. Sobre el FC Barcelona i la presssió mediàtica no va voler entrar en detalls, tot i que les preguntes del públic, previsiblement, van anar dirigides en aquest sentit. 

A la part final de la xerrada va remarcar la importància de la comunicació / imatge de les empreses. Per ell, tota empresa per exisitir ha de comunicar, i ho ha de fer recolzant-se en professionals, els periodistes. 

A continuació podeu veure la conferència:

 

 

Darrera modificació el Dijous, 23 Juny 2016 14:09