25 febrer, 2019

Trobada entre l’associació de Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa i empresàries i directives del Berguedà per compartir sinèrgies Destacats

Representants de la Junta Directiva de Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa (DEIM) es van reunir el passat dilluns 28 de febrer a les oficines de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) amb diferents empresàries del Berguedà per compartir la seva experiència.

L’objectiu de la xerrada va ser buscar sinèrgies, intercanviar idees, escoltar el funcionament, la metodologia i les diferents accions que es duen a terme des de DEIM per crear una comissió o taula de directives i empresàries al Berguedà sota el paraigua i la coordinació de l’ACEB.

La necessitat de crear xarxa entre dones va ser una de les principals conclusions de la trobada tot destacant la gran quantitat de dones responsables d'empreses de diferent tipus a la comarca, i la necessitat de tenir algú que les representi a les institucions.

Aquest nou grup de treball agruparà diverses empresàries i directives de la comarca i tindrà com a principal objectiu intercanviar experiències, compartir xarxes i crear un entorn de suport, sigui quin sigui el seu sector. Per potenciar aquest objectiu s’organitzaran trobades de networking que potenciïn la creació de xarxes professionals, jornades de debat i conferències, entre d’altres.

Es treballarà conjuntament per donar suport a les dones directives i empresàries en àmbits com l’accés al finançament, la innovació, l’emprenedoria o la internacionalització incrementant la seva visibilitat. En la propera trobada s’acordarà la missió, visió i valors de la comissió i es començaran a definir les línies estratègiques i accions a seguir.

L'Associació convida a partir d'ara a les dones que es vulguin sumar a aquest projecte a que es posin en contacte amb l’ACEB a les seves oficines de Berga (Pl. Tarascón n.8 bx), al telèfon 93.822.14.04 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..      

 La notícia a altres mitjans:

Darrera modificació el Dilluns, 25 Febrer 2019 12:18