Marketplace Covid-19: la plataforma empresarial d'ACCIÓ

Busques empreses que ofereixin serveis de desinfecció d'espais o articles per garantir la seguretat dels teus equips? Vols accelerar la transformació digital de la teva empresa en aquests temps on la virtualitat s'ha tornat imprescindible? Necessites primeres matèries per seguir fabricant productes sanitaris?

ACCIÓ - l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya, ha creat el Marketplace empresarial Covid-19 d'ACCIÓ, una plataforma per les empeses de Catalunya on poden compartir allò que les seves empreses poden aportar, com poden col·laborar, com poden adaptar-se i convertir-se en part de la solució, cadascuna des dels seus àmbits d’especialitat, des dels seus coneixements, la seva maquinària, els seus materials en estoc, etc. Es poden buscar empreses que ofereixin serveis de desinfecció d'espais o EPI's, per accelerar la transformació digital de l'empresa o buscar primeres matèries per seguir fabricant productes sanitaris.

El Marketplace, que creix i evoluciona de forma constant, permet cercar les ofertes en funció de la seva especialitat i buscar-les per categories. També disposa d'un cercador amb el qual es poden trobar ofertes per àrea geogràfica o per productes concrets.

Aquesta eina s'ha convertit en la plataforma de referència per a les empreses de Catalunya per pal·liar els efectes de la crisi amb centenars d'ofertes disponibles al teu abast. Totes elles provenen d'empreses que han ofert la seva tecnologia, materials o capacitat de producció, no només per als centres sanitaris sinó per a tot el teixit empresarial.