Programa internacionalització de proximitat

Troba socis comercials a Europa

L'ACEB, juntament amb Fepime Catalunya posa en marxa el Programa d'Internacionalització de Proximitat, que brinda la possibilitat d'iniciar-se en el Comerç Internacional a empreses petites i mitjanes per tal de dinamitzar les vendes dels seus productes i serveis en un entorn europeu caracteritzat per la seva estabilitat, seguretat i molt especialment la seva proximitat

El Programa d’Internacionalització de Proximitat és un conjunt de sortides comercials a diferents països europeus seleccionats per la seva dinàmica empresarial que busca posar en contacte empreses en reunions bilaterals en un curt espai de temps (1-2 dies) en un mateix espai. L’objectiu final és ajudar a les petites i mitjanes empreses a créixer i trobar socis comercials, tecnològics i de col·laboració per a desenvolupar tant les vendes internacionals com projectes conjunts en mercats tercers.

Aquest programa esta recolzat per Fepime Catalunya i el seu homònim en el país de destinació, amb una continuïtat dins dels següents sis mesos, mitjançant missions inverses, que permetran reforçar el llaços de cooperació.

Quins avantatges té per a les empreses participar en el Programa?

Les empreses seleccionades podran:

  • Realitzar contactes comercials amb diferents empreses a cada una de les destinacions escollides.
  • Tenir una agenda adaptada a la vostra disponibilitat, optimitzant temps i esforços
  • Possibilitat d'ampliar la cartera de contactes internacionals
  • Conèixer potencials socis per a cooperació tecnològica, comercial o d'R+D
  • Recolzament davant de qualsevol dubte o incidència

Per tal de treure el màxim profit és necessari que l’empresa s’inscrigui gratuïtament i assisteixi a les reunions. Aquest programa es de caràcter privat i sense subvencions.


Descripció de les accions que composen el programa:

  • Participació en sessions d’assessorament i orientació internacional, per conèixer les capacitats exportadores de l’empresa i/o optimitzar les operacions internacionals.
  • En cas de ser seleccionades, les empreses participaran en els viatges i les entrevistes comercials. Mitjançant el nostre col·laborador al país de destí, es facilita a l’empresa un programa de reunions individualitzat, d’acord amb els seus objectius. El programa de visites es complementa amb accions de networking amb institucions, entitats financeres, advocats, agents de duanes, entre d’altres.
  • Accions de seguiment. Seguiment de l'acció en relació a l'eficiència dels contactes comercials establerts. Sessió d'avaluació conjunta dels resultats i beneficis obtinguts en l'acció i estudi, si s'escau, de les possibles accions posteriors .

El programa està obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí. S'iniciarà el mes de maig i té PLACES LIMITADES. 

Inscriu-te gratuïtament a la primera sessió fent clic aquí